Mal Selv Blink

Mal blink i de farver og mønstre du vil

Mal selv dine egne blink med vores støbte modeller.

Blink til mal selv helt rå

Er du på udkig efter rå blink du selv kan male uden bøvlet med at lave en støbeform og støbe dem selv? Har du et farvemønster i tankerne, du ikke kan finde i butikkerne  som du bare ved er storfanger farven? Eller vil du have en lille hobbyvirksomhed med custom malede blink? Så er vores mal selv blink helt sikkert noget for dig.

Vi er tit blevet spurgt om vi sælger blink rå, så man selv kan male dem. Det har inspireret os til at lave blink/gennemløbsblink til folk der ønsker at male blink selv. 

Med lidt øvelse, håndelag og kreativitet kan du skabe dine egne helt unikke blink, som både er effektive og flottere end dem du finder i butikkerne. Du kan male dem i de farver du ikke kan finde, men som helt sikkert er fiskenes ynglingsfarve og mønster.

Ikke bare en hobby i hobbyen

Der er flere og flere som maler blink og gennemløbsblink selv, og det er helt forståeligt. Når man først har prøvet at fange en fisk på eget grej så er man Hooked!

Mal selv blink hvorfor?

Der er mange grunde til selv at male blink. For det første er det bare super sjovt, specielt når man fanger en fisk på det mønster man selv har fiflet med hjemme i værkstedet. Det er en følelse som indtil nu har været forbeholdt fluefiskeren. Sådan er det ikke mere, nu kan spinnefiskeren også få den oplevelse.

For det andet kan det være en sjov og givende aktivitet. Det er en god måde at slappe af og hygge sig på, specielt de dage hvor vejret ikke egner sig til en fisketur. Så kan man sidde varmt og hyggeligt hjemme og opbygge en fiskefeber via sine kreationer.

Hvad skal du bruge for at male blink selv?

For at male selv blink skal du bruge følgende materialer og værktøj:

preload spinner