Blink Til Havørred

Hvilke blink til havørred?

Gennemløbsblink er nogle af de mest populære blink til havørred og havørredfiskeri. Gennemløbere er egentlig en populær agn til forskellige former for fiskeri, men gennemløbsblink er speciel populære til havørredfiskeri. Det er de på grund af livlighed, kaste evne og ikke mindst måden man rigger blinket på. Måden hvorpå gennemløbsblink rigges gør at fisken ikke kan bruge agnen til at vriste sig fri, den såkaldte brækstangs-effekt”, dette betyder at man mister færre fisk med gennemløbere, end ved havørredfiskeri med fastmonterede blink.

Vi, Tight Line Lures har indtil nu udviklet tre gennemløbsblink Spidsmusen og Hugormen, som fåes i mange forskellige farver, samt Raw Eel som er et helt råt blink, med et øje på. Alle vores blink er håndlavede af os, i Danmark, fra start til slut og kvaliteten er ud over det sædvanlige. Det er et stort arbejde at lave vores blink så priserne ligger i den høje ende af markedet. Men du bliver ikke skuffet når du pakker dem op og når du først har prøvet at fiske med dem, jaaa så er du bare hooked! Du kan læse mere om processerne bag vores blink her.

Kategorier:

preload spinner

Hvorfor fiske med gennemløber?

Havørredfiskeri er en populær aktivitet i Danmark, og der er mange forskellige måder at fange havørred på. En af de mest effektive metoder er at bruge gennemløbsblink.

Gennemløbsblink er en type fiskeblink, der har et hul i midten, hvor fiskelinen kan løbe igennem. Dette giver blinket mulighed for at bevæge sig mere naturligt i vandet, hvilket gør det mere attraktivt for havørred.

Fordele ved gennemløbsblink

Der er mange fordele ved at bruge gennemløbsblink til havørredfiskeri. Her er nogle af de vigtigste:

  • Naturlig bevægelse: Gennemløbsblink bevæger sig mere naturligt i vandet end fastmonterede fiskeblink. Dette skyldes, at blinket kan bevæge sig frit, hvilket giver det et mere levende udseende.
  • Bedre fiskemuligheder: Gennemløbsblink giver dig mulighed for at fiske i et bredere spektrum af områder. Du kan fiske i strømmende vand, stillestående vand og i alle dybder.
  • Øgede chancer for at fange fisk: Gennemløbsblink er mere effektive til at fange havørred end fastmonterede fiskeblink. Dette skyldes, at de er mere attraktive for fisken.

3 argumenter for at bruge gennemløbsblink

  • Gennemløbsblink er mere effektive til at fange havørred end fastmonterede fiskeblink.
  • Gennemløbsblink bevæger sig mere naturligt i vandet, hvilket gør dem mere attraktive for fisken.
  • Gennemløbsblink giver dig mulighed for at fiske i et bredere spektrum af områder.

 

I vores YouTube video nedenfor kan du se nogle af vores gennemløbsblink til havørred i brug på den danske kyst.

 

Havørred Sæson

Havørrederne har forskellige præferencer for gennemløbere afhængigt af sæsonen. I sommermånederne er det en god idé at bruge gennemløbere, der ligner havørredens naturlige byttedyr. I vintermånederne kan det være en god idé at bruge gennemløbere i UV-farver, der provokerer og er mere synlige for havørrederne. Læs mere: Havørredfiskeri Sæson

Rig gennemløber

Der er mange måder at rigge sine gennemløbsblink på, på denne side kan du se hvordan vi mener at man rigger sine gennemløbere bedst. Gennemløber Rig