Gave Til Lystfisker

Gave til lystfiskeren 

Hvilken gave skal man give til lystfiskeren? En lystfisker elsker nyt grej! Faktisk kan han slet ikke få for meget. Så selvom du måske tænker, at han har en masse blink og udstyr til fisketuren, ja, så kan han altid bruge noget nyt, der vil give ekstra spænding til den næste fisketur. 

Her er vores bud på unikke gaver til ham på fødselsdagen eller til fars dag. Den perfekte gave til lystfiskeren! 

Gaveæske med blink - Designet og produceret på Samsø

Her har du mulighed for at give en feinschmeckergave i den helt lækre klasse. Det er den perfekte gave til lystfiskeren, der vægter kvalitet og lækkernes højt. Æskerne er lavet af kejsertræ. I æskerne er der indlagt sort skumgummi som blinkene er monteret i. Det er virkelig en lækker æske som garenteret ikke vil skuffe modtageren! Indholdet i gaveæskerne, er sammensat af forskellige blink og farver. Se yderligere information under hver gaveæske.

Sjov gave til fiskeren - Gør Det Selv Fiskegrej Sæt

Overrask lystfiskeren med et af vores materiale-sæt til selv at støbe blink. Her kan lystfiskeren designe og støbe sit helt eget unikke blink. En særlig gave til den kreative lystfisker. Vores sæt indeholder de materialer, man skal bruge for at komme i gang med at lave sin egen prototype samt støbe sine egne gennemløbsblink. 

preload spinner

Gaveideer til lystfiskeren!

Overrask med gaven til lystfiskeren, som de andre ikke fandt på! Det kan være svært at finde på en gave til lystfiskeren, særligt hvis man ikke selv interesserer sig for lystfiskeri. Her hos os finder du helt unikke gaveideer, som du ikke kan finde andre steder. Vores blink er designet, produceret og testfisket af os i vores lille grej-værksted på Samsø.

Overrask lystfiskeren med én af vores lækre gaveæsker med vores håndlavede gennemløbsblink eller hvad med en sjov gave til fiskeren? Nemlig vores komplette sæt til gør-det-selv fiskegrej, så lystfiskeren kan støbe sine helt egne unikke blink til den næste fisketur.