Om os

Hvem står bag tightlinelures.dk?

Tight Line Lures, Malthe og Pernille gør det selv fiskegrej og gennemløbsblink

Historien bag

Sølvtøj på gaffel-blink

Vi er ægteparret Malthe og Pernille, og vores fælles passion er lystfiskeri - særligt havørredfiskeri. Vi startede webshoppen i juni 2021.

En dag, ved frokosttid, tog Malthe en gaffel fra køkkenskuffen. Skaftet lignede til forveksling et blink. Gaflen ramte aldrig rugbrødsmaden, Malthe gik nemlig i værkstedet, skar hovedet af gaflen, borede et hul i hver ende, dekorerede det med Pernilles neglelak og monterede en krog i enden. Vi tog på kysten med gaffel-blinket, og en smuk, blank havørred på 58 cm blev fristet.

Grej-mageri og havørredfiskeri på YouTube

Oplevelsen med gaffel-blinket gjorde os hooked på mere kompliceret gør det selv fiskegrej og grej-mageri. Vi har udviklet flere typer endegrej; gennemløbsblink, kystwoblere m.v. Vi deler processerne på vores YouTube kanal, Tight Line Lures samt fiskefilm, hvor vi er på kysten efter havørreder.

Følg os på vores YouTube kanal
youtube logo icon

 

 

 

 
YouTube icon lavet af: Pixel perfect from www.flaticon.com

Gør-det-selv fiskegrej

En opgradering af vores værksted blev iværksat, og jagten på materialer til gør-det-selv fiskegrej viste sig at være en kompliceret affære. Derfor fandt vi det helt oplagt, at udvide vores webshop med et sortiment af materialer til gør-det-selv fiskegrej, så det nu er nemmere tilgængeligt for andre, med en grejbygger i maven, at komme gang med at lave fiskegrej selv.

Velkommen til - Rigtig god fornøjelse..... og knæk og bræk :) 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller der er produkter til gør-det-selv fiskegrej du mangler her på shoppen.

Havørred på 58 cm fanget på hjemmelavet blink ud af en rustfri gaffel

Havørred på gaffel-blink.

Vi er rykket i nye lokaler og er derfor i fuld gang med tat skabe vores fiskegrejsværksted og showroom. Du kan følge med i processen her!

Fiskegrejsværksted og showroom!

Black Friday Banner
Image by BiZkettE1 on Freepik