Spidsmusen

Spidsmusen - Aktivt gennemløbsblink til havørred

Spidsmusen er et aktivt gennemløbsblink til havørred, der er designet, produceret og testfisket i Danmark. Blinket er lavet af højkvalitetsmaterialer og er håndlavet os, Tight Line Lures.

Spidsmusen er et effektivt gennemløbsblink til havørred, der kan bruges i alle sæsoner. Med Spidsmusen i dit grejkasse er du godt på vej til at fange flere havørreder.

Spidsmusen måler ca. 7 cm og vejer 14-16 gram. Vægten kan variere en anelse, da alle blink er håndlavede. Blinket bevæger sig meget livligt i vandet, hvilket kan tiltrække havørrederne.

Vi anbefaler, at du bruger en 70-100 cm lang fluorocarbon line, 0,30-0,35 mm i god kvalitet som forfangsline samt en trekrog i str. #10-#12. Husk at have en blinkstopper mellem blink og krog, så knuden beskyttes.

Vi anbefaler, at du fisker med Spidsmusen i varieret tempo, med mange små ryk og spinstops. Dette vil give blinket en mere livlig gang i vandet og gøre det mere attraktivt for havørrederne.

Fordelen ved et gennemløbsblink er, at det kan bevæge sig frit på linen og snurre om sin egen akse. Dette kan slide en anelse på forfangslinen, i modsætning til fastmonterede blink. Derfor anbefaler vi, at du kontrollerer din forfangsline jævnligt og skifter den efter behov.

Du kan fx. bruge swing tubes, release connecter eller perler. I denne video viser vi vores anbefaling til “Den bedste måde at rigge gennemløber på.Kontrollerer blinkets gennemløbshul, inden du rigger det til, så der ikke sidder sandkorn og saltaflejringer fra den seneste fisketur.

Gennemløbsblinket “Spidsmusen” er designet, produceret og testfisket i Danmark.

preload spinner

I videoen nedenfor er Spidsmusen med på tur en tidlig forårsdag. Oplev Spidsmusen i action, og hør lidt om tankerne bag gennemløbsblinket, gangen i vandet, osv. Tight Line Lures, virker de? Ja, det gør de! 🙂