Lure Wallet Blink Mappe

Lure wallets til gennemløbsblink

Slip gennemløberne fri med en Lure Wallet

Vi har længe drømt om at kunne tilbyde vores kunder en Lure Wallet i en ordentlig kvalitet og i et lækkert organisk materiale. Vi ville have en mappe, der var lavet af slidstærkt læder og produceret under ordentlige forhold.

Nu er drømmen blevet til virkelighed. Vores Lure Wallet er lavet af overskudslæder fra møbelproduktion, hvilket gør hver mappe unik i udtrykket. Mappen er super holdbar, let og nem at transportere, og beskytter dine blink optimalt.

Lure wallets hvordan er de lavet?

Vores Lure Wallets er lavet i Danmark af Anita; en super dygtig håndværker. Blink mapperne er syet i kvalitets overskudslæder fra møbelproduktion. Det gør, at alle lure wallets er forskellige i farverne, da læderet kommer i mindre stykker. Farverne er mørke, i sorte og mørkebrune nuancer. Blinkene glider sikkert ned i deres rum, eller lomme som er lavet i 5 cm elastikbånd. Mappen foldes, rulles og lukkes sikkert med 3 cm bredt velcro.

Vælg den rigtige lure wallet

Vi har 2 forskellige Lure Wallets til blink i blandede størrelser. Blink mapperne er designet til vores gennemløbere, men kan sagtens bruges til andre gennemløbsblink.

Køb din Lure Wallet i dag

Køb din lure wallet i dag, og få en god beskyttelse til dine gennemløbere. Du vil ikke fortryde det. God gave ide til lystfiskeren!

 


 

preload spinner

Få mere ud af dine gennemløbere

En lure wallet er ikke kun en god måde at beskytte dine agn på. Den kan også hjælpe dig med at få mere ud af dine gennemløbere. Når dine blink er organiseret og let tilgængelige, er det nemmere at finde den rigtige agn til forholdene. Det er tidsbesparende hvis et agn skift skal gå hurtigt på pladsen, når den store fisk er spottet og en anden gennemløber skal bruges.

Hold styr på dine blink

En lure wallet er også en god måde at holde styr på dine gennemløbere. Når du har alle dine blink i én mappe, er det nemt at se, hvilke du har brugt, og hvilke du vil skifte til. Det kan være lidt svære at finde det blink man vil have i en grejæske hvor 

Mere information om mapperne

Blink mappe til 12 gennemløbsblink

Denne mappe er designet specifikt til vores Spidsmusen blink. Mappen har plads til 12 Spidsmusen gennemløbere.

Blink mappe til 14 gennemløbsblink

Denne mappe er designet specifikt til et miks af vores gennemløbsblink. Blink mappen har plads til 7 Spidsmusen blink, 6 Hugormen og 1 Raw eel.