Airbrush Pistol Iwata Neo HP-TRN2 0.5 mm Spray Gun Pistol

Airbrush Pistol Iwata Neo HP-TRN2 0.5 mm Spray Gun Pistol

1.756,00 DKK

(inkl. moms)

Vægt: 0,4 kg.
Lagerstatus: På lager
stk.

Airbrush pistol med pistolgreb og aftrækker. Super fed airbrush pistol i god kvalitet fra Japanske Iwata. Denne airbrush pistol har pistolgreb og aftrækker som gør maleprocessen anderledes end med en top styret airbrush, airbrushen har en dyse på 0,5 mm. At dysen er 0,5 mm gør at man kan airbrushe med pearl, iridescent og metallic malinger uden at de skal fortyndes først, da der er en større malinggennemstrømning. En dyse på 0,5 mm kan ikke male helt så småt og detaljeret som en mindre dyse, da malestrålen er lidt brædere, men du kan stadig male meget detaljeret. Airbrushen kommer med 3 beholdere til maling, en 7 ml cup, en 15 ml cup og en 30 ml flaske, alle cups monteres på siden af airbrushpistolen, også kaldet side feed.
Udover at pearl, iridescent og metallic malinger flyder bedre i denne airbrush så gør dysestørelsen også at du kan lakere dine airbrush projekter, blink og woblere med UVLS CLEAR top coat serien, bemærk at UVLS CLEAR's anbefales at reduceres med 15-20% 4011 Reduser når den skal påføres med en dyse på 0,5 mm.

* Vi anbefaler altid at du tilkøber en vandudskiller, kondensfilter til din airbrush for aat undgå at der kommer kondensvand ud gennem airbrush pistolen.

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags