Epoxy til Støbning

Epoxy til støbning og top coat

Hvad er epoxy?

Epoxy skabes ved at blande to komponenter, det man kalder en resin og det man kalder en hærder. De to komponenter skal være ret præcist afstemt til hinanden i de rigtige forhold, oftest efter vægt. Når den flydende resin blandes med sin hærder, sættes en kemisk reaktion i gang, som normalt varer 24 timer, alt efter temperatur og type af epoxy. Vær opmærksom på at epoxy kan afgive ret meget varme under denne process. Blandingen af komponenter skal være så præcis som muligt for at undgå mærkelig eller uønsket adfærd som fx. at blandingen ikke hærder færdig, eller at den færdige epoxy blanding er blød og fleksibel. Vi anbefaler at du bruger en ret præcis digitalvægt når du skal blande epoxy. Epoxy kan farves med forskellige epoxy farver og du kan tilføje glimmer og andre effekter til din epoxyblanding.

Støb med epoxy

Støb wobler og andet fiskegrej med epoxy. Epoxy er nemt og sjovt at arbejde med og du kan lave super fede wobler, som langt overgår hvad du kan købe i butikkerne. Der er mange forskellige typer af epoxy som passer til forskellige opgaver, det er fx. ikke alle epoxy'er der er gode til at lave store afstøbninger - ligeledes er der andre typer af epoxy der passer bedre som et tyndt lag top coat. For at få den bedste oplevelse og resultat vil vi anbefale at du vælger den helt rigtige type epoxy til det projekt du skal igang med. God epoxy støbning!

Epoxy til top coat
Se kategorien her, hvis du er på jagt efter en epoxy som top coat

OBS: Som med alt andet kemi så sørg for at læse brugsanvisningen grundigt inden at du går igang og anvend altid det anbefalede sikkerhedsudstyr.

preload spinner

.