Tilbud
Lav Egne Blink - Gør Det Selv Fiskegrej - Støbe-Sæt

Lav Egne Blink - Gør Det Selv Fiskegrej - Støbe-Sæt

Pris fra 799,00 DKK 881,00 DKK

(inkl. moms)


Lav Egne Blink - Materialesæt Til Gør Det Selv Gennemløbsblink

Lav dine egne blink med dette komplette materialesæt til støbning af blink. Sættet indeholder alle de materialer, du skal bruge for at designe og støbe dine egne gennemløbsblink. 

Sættet indeholder IKKE maling, dekoration og værktøj.

Materialesættet kommer med 200, 500 eller 1050 gram hvidmetal/støbetin, afhængigt af hvilken mængde, du vælger. Du kan tilkøbe mere hvidmetal, så du kan støbe flere blink, da din færdige støbeform kan lave 150+ støbninger.

Materialesættet til Gør det Selv Gennemløbsblink indeholder materialer til, at du kan lave din egen prototype i træ, lave en afstøbning af denne i støbesand, og dernæst lave en silikoneform til dit gennemløbsblink.

Din færdige silikoneform kan lave 150+ afstøbninger. Sættet kommer med 500 g varmeresistent silikone, med en meget høj temperaturresistens på hele 450 grader. En høj temperatur resistens er vigtig for detaljegraden ved støbninger samt holdbarheden på støbeformen. 500 g varmeresistent silikone er rigeligt til at lave 2-3 støbeforme så du har mulighed for at lave flere silikone forme, og dermed også forskellige typer blink.

Sættet til Gør Det Selv Blink er et super godt starter-sæt, hvis du er nybegynder inden for grejbygning, fordi der medfølger alle de nødvendige materialer i en samlet pakke. Det gør det mere overskueligt at komme i gang med at lave sine egne blink.

Gør Det Selv Blink Sættet er også en oplagt gaveidé til lystfiskeren, der kan prøve at lave sit eget blink til turene på kysten. Én ting, vi selv ved er - når man fanger sin første havørred på et hjemmelavet blink, så er man hooked!

Du kan sagtens fiske på kysten med de rå blink. Og du behøver ikke at investere i en airbrush og en masse maling. En nem måde at male dine blink på, kan være med spraymaling, neglelak eller tush, der kan male på metal. Du kan også tilkøbe maling og airbrush-udstyr her på shoppen, hvis du vil prøve kræfter med det. Her kan du lave farve-kombinationer i en kvalitet, der langt overstiger de store mærkers designs - kun fantasien sætter grænser.

Vi vil anbefale, at du tilkøber 1-2 støberammer i plast eller støberammer i metal her på shoppen. Alternativt kan du lave en støberamme i fx melaminplade eller ud af LEGO.

 

Gør Det Selv Blink Materialesættet indeholder:

- Hvidmetal 200, 500 eller 1050 g

- Støbesand til metal 1 kg

- Varmebestandig silikone til støbeform, inkl. hærder 500 g

- Rørerpind til silikone

- Talkum, som slipmiddel til metalstøbning, 20 g

- Stålwire Rustfri 1 mm x 15 cm 10 stk, anvendes til at udforme gennemløbshul (De rustfrie stålwires kan have lidt skarpe ender, og det kan være en fordel at slibe dem let med sandpapir inden brug).

- Stålwire Rustfri 1 mm x 10 cm 10 stk, anvendes til at udforme gennemløbshul

- Stålwire Rustfri 1 mm x 20 cm 2 stk, andvendes som gennemløb i prototype

- Sekundlim 3 g

- Softy Modellervoks 500 g, sort el. grøn (farve kan variere)

- Kobberfedt 5 g, til smørring af wires så den kan trækkes ud af hvidmetallet efter støbning

- Vaseline 10 g, til smøring af prototype og modellervoks når du skal lave din varmeresistendte silikoneform

- Ispinde til prototype 10 stk, 150 x 18 x 1,5 mm

- Pensel til talkum - 12 mm hoved

- Pensel til vaseline - 6 mm hoved

- Modellerpind i træ til modellervoks

- Sæt med 5,5 x 11,5 cm sandpapir/slibepapir ark, 5 forskellige kornstørrelser: 180, 240, 320, 400, 1000

- 2 sæt nitril engangshansker sort.

- Blinkrenser/piberenser

- Praktisk gennemsigtig plastkasse, som materialerne kan opbevares i

- Ved køb af dette materialesæt medfølger en anvendelsesguide.

*OBS: Hvide plastkopper på billedet medfølger ikke!

Sikkerhed:

Følg diverse anvisninger på de enkelte produkter. Eksplosionsfare ved støbning - Der må aldrig være kontakt med vand/væske og det smeltede hvidmetal. Der vil opstå eksplosion, hvis væsken kommer i det varme, smeltede metal, da væsken på et splitsekund bliver omdannet til damp og udvider sig. Sørg for god udluftning og anvend sikkerhedsbriller og svejsehandsker, eller andre handsker til formålet. Undgå at være iført nylon, eller andet kunststof, når du støber.

Lav dine egne blink guide - Gennemløbsblink

I videoen herunder, kan du se, hvordan vi har anvendt disse materialer til at lave et gennemløbsblink:

 

 

 

 

 

 

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags

Kunder der har købt dette produkt har også købt